Hvad er afladningshastigheden for lithiumbatterier?

Hvad er afladningshastigheden for lithiumbatterier?

batterier 1

For venner, der ikke laver lithium-batterier, ved de ikke, hvad afladningshastigheden for lithium-batterier er, eller hvad C-tallet for lithium-batterier er, endsige hvad afladningshastigheden for lithium-batterier er.Lad os lære om afladningshastigheden af ​​lithium-batterier med batteriets R&D-tekniske ingeniørerUrun værktøjsbatteri.

Lad os lære om C-tallet for lithiumbatteriafladning.C repræsenterer symbolet for lithiumbatteriets afladningshastighed.For eksempel repræsenterer 1C lithiumbatteriets evne til at aflade stabilt ved 1 gange afladningshastigheden og så videre.Andre såsom 2C, 10C, 40C osv. repræsenterer den maksimale strøm, som lithiumbatteriet kan aflade stabilt.udledningstider.

Kapaciteten af ​​hvert batteri er en vis mængde i en vis tidsperiode, og batteriets afladningshastighed refererer til afladningshastigheden på flere gange den af ​​den konventionelle afladning i samme tidsrum sammenlignet med den konventionelle afladning.Den energi, der kan frigives under forskellige strømme, har cellerne generelt brug for at teste afladningsydelsen under forskellige konstante strømforhold.Hvordan evaluerer man batterihastigheden (C-tal - hvor meget hastighed)?

Når batteriet aflades med en strøm på N gange batteriets 1C kapacitet, og afladningskapaciteten er mere end 85 % af batteriets 1C kapacitet, betragter vi batteriets afladningshastighed som N rate.

For eksempel: et 2000mAh batteri, når det er afladet med et 2000mA batteri, er afladningstiden 60min, hvis det aflades med 60000mA, er afladningstiden 1,7min, vi tror, ​​at batteriets afladningshastighed er 30 gange (30C).

Gennemsnitlig spænding (V) = afladningskapacitet (Wh) ÷ afladningsstrøm (A)

Medianspænding (V): Det kan forstås som spændingsværdien svarende til 1/2 af den samlede afladningstid.

Medianspændingen kan også kaldes udladningsplateauet.Afladningsplateauet er relateret til batteriets afladningshastighed (strøm).Jo højere afladningshastigheden er, jo lavere er afladningsplateauspændingen, som kan bestemmes ved at beregne batteriets afladningsenergi (Wh)/afladningskapacitet (Ah).dens udledningsplatform.

Almindelige 18650-batterier omfatter 3C, 5C, 10C osv. 3C-batterier og 5C-batterier hører til strømbatterier og bruges ofte i højeffektudstyr som f.eks.elværktøj, batteripakker til elbiler og motorsave.


Indlægstid: 16-aug-2022