Bemærkninger om brug af strømadapteren

Bemærkninger om brug af strømmenadapter

adapter 2 adapter 3

Først og fremmest refererer den nominelle spænding til den generelle strømforsyning til den åbne kredsløbsudgangsspænding, det vil sige spændingen, når der ikke er nogen belastning og spændingen, når der ikke er nogen strømudgang, så det kan også forstås, at denne spænding er den øvre grænse for strømforsyningens udgangsspænding.

Når et aktivt spændingsregulatorelement anvendes i strømforsyningen, er dets output konstant, selvom forsyningsspændingen svinger.Hvis strømforsyningsspændingen svinger, vil strømforsyningens output ikke svinge med den.

Generelt set er den faktiske tomgangsspænding af almindelig strømadaptereer ikke nødvendigvis det samme som den nominelle spænding, fordi karakteristika for elektroniske komponenter ikke kan være nøjagtigt de samme, så der er en vis fejl, jo mindre fejlen er, jo højere er konsistenskravene til elektroniske komponenter

Der er generelt flere punkter, der skal være opmærksomme på på etiketten på strømmenadapter:

1. Det er modellen afadapter.Tager man modellen XVE-120100 som eksempel, fortæller den os flere oplysninger, det vil sige dens producent, hovedparametre osv. Begyndelsen af ​​XVE er generelt ## firmakode, 120100 betyder, at detteadapterer 12V1A Ja, 050200 er 5V2A.

For det andet er det INPUT (input) afadapter, som generelt er AC100-240V~50-60Hz i Kina, hvilket betyder, atadapterkan fungere normalt under AC-spændingen på 100V-240V.

For det tredje er det OUTPUT (output) afadapter, DC 12V=1A, som repræsenterer DC-effekten med en nominel spænding på 12V, og den maksimale strøm er 1A.To tal kan hurtigt beregne watt på denneadapter.For eksempel i denneadapter, spændingen er 12V*strøm 1A=12W (effekt), hvilket indikerer, at denne strømforsyning er en 12Wadapter.


Indlægstid: 16-aug-2022